Tuesday, 4 June 2013

Pregnancy Test

Salam u olls,

Da lame aku xupdate blog, tp xde lak yg kate rindu nk bace entry baru dari aku..haha. xglemer la katekan. alaaa, aku update blog pon bkn utk glemer, sajer jer wat diari.mane la tau, kot2 pasni anak2 aku nk tau kisah2 zaman mude remaja aku, leh belek blog jer.. ye x? hihi..

da masuk 4 bulan dah perkahwinan kami.rase cam baru jer agi. masih teringat ag majlis kahwin kami. simple but nice.alhamdulillah, lepas berkahwin kami bahagia n xdibebani dengan hutang piutang.. :) pada yang nk kahwin tu, kalau boleh elakkan daripada membuat pinjaman yang berpuluh2 riban semata2 nk wat majlis grand2 n nk menunjuk2 kat sedara2 n jiran2..

bile single, nk ade bf/gf. bile da ade bf/gf, nk bertunang. bile da tunang, nk kawen. bile da kawen, nk ade anak sendiri plak. aku da merasa ade bf, bertunang n berkahwin. anak jer yg belum.. even usia perkahwinan kami da masuk 4 bulan, kami masih lg xde rezeki nk ade anak sendiri.

sabtu lepas, teringin sgt nk tau samada aku pregnant atau x. sebab da 5 ari period aku xdtg. beli pregnancy test. petang nye aku try gune menda alah tu. kat kotak pregnancy test tu katenye 99.99% accurate. dah test, bkn main teruja aku. tp, ade 1 jalur jer. kat C. bkn pada T and C. so, maksudnye, masih xde rezeki agi. :(

ari yang ke 7 lambat period, tibe2 sakit perut..aku dtg period rupenye. so, mmg btol la jalur pregnancy test tu. hmm, xpe.aku redha. even kadang2 aku teringin sgt nk ade baby.nk ade ahli baru..tp, alhamdulillah, period aku da dtg, pregnancy test pon da wat. so, xde la aku tertanye2.. :) kite usaha lagi..hihi.. usaha tangga kejayaan. :P

No comments:

Post a comment