Friday, 23 September 2011

Cinta Muka Buku

cube hayati lagu ni btul2.erk,sape nk hayati?mcm la de follower kat blog aku.huhu.ok,sape2 yg masuk blog aku,jom kite hayati same2 lagu cinta muka buku ni.

 
Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…

Ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…

Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

ok,pas aku bace2, hayati n melalak bersama2 ngan video ni,teringat lak aku pada 1 kisah..kisah kau dan aku..haha..pasan x,aku ade bold certain2 ayat kat lirik di atas?ya,tu pn pernah terjadi antara aku n bf aku.kitorang ni satu opis.tp,time mule2 die masuk xde lak nk heran ngan die.wat cam xpasan ngan die.start nk pasan ngan die,time die request nk jadik fren lam pesbuk aku.aku accept.then,kitorang chatting2, tukar2 pndapat.sehingga sampai 1 ketika dia meluahkan prasaan kepadaku.ceh,ayat xbleh blah.! aku xsuke luahan lam muka buku.hihi.aku mintak die luahkan depan2.igtkan die xbrani buat.last2 xtunggu lame,sok arinye die confess.nampak ar die terketar2.aku lak,berpura2.konon2 xrase ape.hihi.xpasal2 die da diberi ujian.2 blum kapel ag tuh.haha.sian die.

ok,relationship kitorang ni bleh dikatakan bermula drp 'muka buku'.yer ar,sembang2,knalan sume start dr 'muka buku'.klu xde 'muka buku' aku rase xdenye die nk ckp yg die sukekan aku.thanx 'muka buku'..;-)

No comments:

Post a comment