Monday, 7 March 2011

Sape suh jatuh ati....:"P

Hehe...Biarkan aku gelak sorang2 dulu...Hahahahahaha........(Da macam mat lampir da nih...;"P)

Erm, sian die..Sape suh die jtuh ati kat aku..Haha...Kan da kena ragging..Nk confess tuh punyer la payah...Mcm org ngah amik exam tuk jd dokter..Haiya...Confess jer la...Cakap jer...Sy suke awak..."I Luv U......" Huhu...Abeh cite..Ni,men malu2 lak..Bukan nyer sikit punyer malu, tp banyak punyer malu..Huhu..(But i like..:"P)

Masalah nyer bukan nyer die nk ckp,"Sy suke awak"...Tp, "Aku suke ko" Haha..Lawak la mamat nih..Punyer la gelabah nk confess..Hmm...

Aku xsangke die ade ati kat aku time die internship dulu..Budak nih napak baek jer...Innocent jer muke..Cume sombong sket kot...Xmo ckp ngan org..Jarang sgt napak die ni bercakap or sembang2...Wat hal sendiri2 jer...

Ade la 1 ari tuh,(Aku xigt da ari ape) aku dapat 1 fren request kat FB aku.."Shahar Darxness"..Erm..Sape lak mamat nih..Aku view profile die..Hish...Private plak...Dah la profile pic letak pic penguin...Hoh..!Lam ati aku, ramai peminat sgt ke die nih sampai nk wat private die nyer acc FB (Pdhal aku punyer pn private gak...)..Huhu...Aku accept jer ler...Approve jer..Lgpun, FB jer...Bukan nyer ade ape2 pun...Nk kekawan jer pun...:"P

Sebaek ajer aku approve die,aiyak..mamat nih upernyer...Opismate aku daaa....Heran gak aku, xpernah ckp, xpernah sembang2 tetibe die request nk jd kawan FB aku..Erm..Wateva la....Aku pn malas nk pk pe tujuan die..Bg aku, mase tuh die juz nk kawan2 ngan aku jer...

Kerap gk la aku chat ngan die...Tp, chat jer..Time kat opis xde plak nk sembang2 cam lam chat tuh..Huhu..Cite sal ex gf laaa...Family laaa....N yg wat aku xleh luper skali, cite "Buaya n Kancil" Hehe...Like that story..Haha.....;")) So sweet...;")

Hmmm.............stakat ni jer la dulu post aku..Len kali lak aku sambung cite ni k..;")) C u on da next post..Weeeeeeeeeeeeee..........;")

No comments:

Post a comment