Sunday, 14 August 2011

Takdir atau.....?

org ckp, bile berdarah manis ni, byk dugaannya.betol ke? bleh percaya ke?ni antara cite yang bese aku follow la.
aku slh sorang follower awek/ex tunang goalkeeper malaysia, khairul fahmi (apex).ex tunang die name aimie harmelia.klu xsilap la.huhu.tp, die bese bahasekan diri sbg elia je or org lebih knal die ngan name jejariruncing, sempena ngan name blog die, jejariruncing.blogspot.com. aku follow kisah die kat blog 2 ler.elia masih blaja kat salah satu IPT di Kelantan.mase diorang kapel, bukan men lagi. canang cite konon bek sangat la si apex ni.low profile la, pemalu la.syg giler2 kat apex. n si apex lak sanggup wt ape aje tuk si elia bln jun or julai 2011, xigt da+malas nk belek blog die.diorang bertunang pas 2taun kapel.mse tu diorang masing2 22 taun.mude ag kan.tunang masuk paper.masuk majalah.grand giler majlis.siap tema arabian ag.lawa giler elia.mmg gorgeous!ms tu kbtulan apex de training.igt xdtg da mjlis tp last2 apex dtg gk ngn berjubah ala2 org arab ler.si elia lak pkai tdung yg menutupi separuh muke tuh.aku xigt da pe nme mnda alah tu.elia dpt 1 cncin.apex pn same,dpt 1 cncin gk.nice rite?tp xsmpai sebulan or 2 bln, diorg ptus tunang.masuk paper gk.muke depan ag.alasannye sb org ketiga, dahlia.budak 2 baru 18taun.sekampung ngan apex.mcm2 cite kuar pas bertunang.yg xelok jer.ckp apex ni kaki pmpuan la.curang la.xigt asal usul la.knp lepas bertunang?grand giler plak tu.abeh beribu2 baru nk kuar cite2 yg xenak didengar..elia siap bamboo apex  kat fb die.kate apex xsedar diri.xigt asal usul la.siap gtau apex kurang ajar ngan bakal mak mertua.tengking2.haih,burukkan org lak.erm,mase ni da xigt da ke kenangan bersama dulu?kenangan manis..konon2 sanggup wat ape je asalkan pasangan bahagia..?atau adakah btol, mase kapel ni xtunjuk ag perangai sebenar..hipokrit or hanya rekaan semata2 sb saket ati, putus tunang?entahla..hope mereka bleh bawak berbincang.atau anggap sume tu hanya dugaan n cube tukperbaiki sume kekhilafan.

2 kesah elia n apex.baru ni ally iskandar n aisyah, bekas finalis gadis melayu pun putus tunang gak.xtau la sb pe.diorang anggap sbg bukan jodoh jer.xde persefahaman.diorang pn berkawan 2taun gak.tunang kejap.tp,lame sket dari apex n elia.

hmm..takut dengar putus tunang,2 xbercerai berai ag tuh.mintak2 jauhkan la dari sume 2.mohon dipanjangkan jodoh aku n darxness.semoga bersama sehingga ke akhir hayat..amin..;-)

No comments:

Post a comment