Tuesday, 17 January 2012

Perasaan Bercampur Baur

bercampur baur..hmm..tol ke bahasa yang aku gune tu? or, bercampur aduk? or, bercampur-campur? ok, whatever..campur yang aku maksudkan, perasaan yang da bermacam-macam..jd, yg mne satu? bercampur baur, bercampur aduk atau bercampur-campur? mne2 je la ek.

hari tu da semakin dekat.mulanya, aku memang rase sangat teruja, xsabar, excited, happy, berdebar of kos la kan..yer la, mau nye xnerves klu dari single mingle nk tukar status jd tunang org.nerves kan..kan..kan..

tp, sekarang ni, perasaan aku, 1 je..TAKUT..maksud aku, aku bukan la seorang yang penakut.ok, tipu, aku mmg PENAKUT..jgn la korang ajak aku g tgk cite seram, cite hantu. even, bercerite pasal hantu pun jangan k.aku xbrani n xcukup kuat tuk dengo cite2 seumpama tu.huhu..klu ade gk yg ajak g tgk cite2 seram tu, siap la korang ngan kapas kat telinga k.mesti jerit sampai ilang sore.da mcm Siti Nurhaliza yang ilang suare pas wat konsert..haa,mcm tu laa..siap ngigau malam ag.tolong jgn seksa aku k..:(

aku punye kaki xbegitu sehat ag.aku dah xpakai wheelchair.tp, aku still pkai tongkat.klu aku xpkai tongkat, lg nampak senget bile jalan.ok, senang cite, aku xsempurna dan aku xmcm org2 yg lain.yang lain, jalan gune kaki sendiri.tp, aku jalan still gune kaki sendiri tp, plus ngan tongkat.family sebelah die xpernah ag nampak or tengok aku.1st time jumpe pn time merisik n bertunang nanti.aku da bayangkan ape 1st impression diorang.maksud aku, fizikal aku la.

aku terima apa pandangan pertama mereka bila mereka melihat aku.tp, aku masih TAKUT..dan aku  masih berharap, mereka dapat terima aku dan keadaan aku yang serba kekurangan..

No comments:

Post a comment