Sunday, 20 November 2011

Cengeng kah kite?

org slalu cakap,nangis macam budak kecik..nape?budak kecik je ke yg leh nangis?yang da besar xleh nangis ke?kalau nangis sket jer da ckp kite ni cengeng..manje..mengade..haish, klu aku state sume kat sini, maunye xde org yang akan nangis pasni..huhu..

time2 kecik besenye kite akan nangis bile:
-xdapat mainan yang kite nak.
-lapo
-saket perut
-saket pale
-penat
-kna marah ngan mak ayah, akak n abang
-kena bebel ngan  mak

start masuk skolah
-kna marah ngn cikgu sb xsiap homework
-kna buli ngan kawan
-kna cubit ngan cikgu sb wat bising lam kelas
-kna bebel ngan ckgu sb xpakai stokin

time2 remaja (da pndai maen kapel mengapel)
-bf xmsj
-bf xcall
-bf/gf mintak clash
-kna kongkong
-si dia xmo ngaku kite bf/gf dia bile depan kawan2 dia
-mintak sambung balik hubungan tp si dia wat derk jer
-si dia da ade pengganti sedangkan kite still xde pengganti si dia
-xleh lupekan die
-teringat saat bahagia dgn si dia, sedangkan si dia da lupekan kite dan tgh bahagia ngan teman baru
-cemburu dengan kisah bahagia dia ngan ex dia

time da berkerjaya
-tensen ngan keje
-kna marah ngan bos
-gaji kite xnaek2 sdangkan staf baru masuk da start ngan gaji kite skrg yg da 3taun keje
-hasil keje dicampak atas lantai
-dituduh songlap duit syarikat sedangkan baki 10 sen pun kite pulangkan balik
-kna marah sb kje org lain
-xdihargai bile da setlekan keje org lain sedangkan keje kite sendiri xsetle2 ag
-terpakse cuti lame sb eksiden..huhu


sape cakap nangis ni time kite kecik2 jer..time kite beso la kite slalu nangis..

No comments:

Post a comment