Saturday, 2 April 2011

Ari2 g mydin..;"P

xde la ari2 sgt g mydin.semalam g mydin ngan akak n adik.beli barang2 dapur n beli adiah utk ank buah baru aku.xsngke lak aku da jadik makcik.erm..mak ngah..huhu..hmm.bile aku nk ade ank sendiri lak nih..hakhak..kawen pn belum ag, berangan nk ade ank mase nih..:"p

arini g mydin ag.mulenye berempat.then, tetibe jer jadi bertiga..aku, akak aku, adik aku n "die"..huhu..g temankan akak aku g mkn kat mayang village..lapo katenyer..sian lak.da la keding.kalu lapo, kna kasi mkn trus..hikhik.td la kali pertama akak aku n bf aku jumpa face 2 face.bf aku siap tyer ag, nk pgil akak aku ape.yerla, umo diorang same.huhu..last2 akak aku bhasekan sy awak jer..hikhik.klu nk pgil along sgt, kite tgu kawen la ek..haha..;"p sblm ni ex die ank sulong.(aku bru tau td),so xde masalah la die nk bhsekan diri die.die pgil adik jer.ni da kenal aku, susah lak nk bhasekan diri..(yer ar, aku ank second, akak lak sme umo ngan die.huhu.)

after mkn, akak aku balik, ade keje lak.aku n adk aku g temankan bf aku g shoping.erm, xde la shoping sgt pn.(yerla, dpt jer gaji, trus beli brg, duit gaji pnas ag..huhu). beli stationery n mouse jer pn..n aku belikan brg sket tuk adik aku..hmm.time nk g bayar tuh, ade la sorang pakcik nih.tetibe lak mengamuk ngan cashier mydin tu..siap tyer nme ag, konon2 nk wat report ngan mnger..elooo..uncle, plz la.org len pn nk bayar gk..tunggu turn gak..relax2 suda la..jgn la over sgt..huh..!

kul 1 lebih, g mkn lg skali.kyg giler..huhu.balik lam kul 2 lebih gk la..thanx la..blanjer td..hikhik.klu tau nk blanjer, aku balun brg byk2 tadi..haha..(xdela..gurau jer yunk.) td, sampai kat umh, adik aku sibuk duk cite ngan mak n adk2 aku sal bf aku.huh, lgkap ciri2 bf aku die cite..huh.keding, xtgi sgt, cerah (cerah la nk bandingkan ngan ex2 bf aku), n 1 ag yg wat aku tergelak..nk tau pe die..haaaaa....hensem..haha..abg,tolong jawab..abg hensem ker.....heee..(jgn marah ye..;"p)

td xsempat nk amik gmbar ngn die.huhu.tp, xpe..gmbar xpenting, yg pnting, kenangan kite..;") luv u..

No comments:

Post a comment