Tuesday, 26 April 2011

Dreaming..;")

Hee..ni bukan cakap sal mimpi di malam or di siang ari k..ni aku nk cakap sal impian or leh dikatekan angan2 aku gak la..
hee,xleh la gtau lebih2.ape yg aku leh gtau skang ni,aku berangan:
1. nk kan sorang husband yg betul2 sayangkan aku.sayangkan aku kerana diri aku.
2. nk along aku kawen cepat2 sb nye pastu aku lak nk kawen..haha..
3. beli kete sebijik sblm aku 25taun
4. nk 'die' alwaz sayang aku. 4eva..huhu..over ke? xde la..;-p (sb aku da sayang sgt da kat die..;"D) u get wut u give k..
ok,rasenye yg ni jer angan aku wat mase skang ni.da kul 1 am..mau tido..last..cayang my darxness..;")

No comments:

Post a comment