Thursday, 14 April 2011

Penat tp Seronok..;)

Semalam aku ade satu misi n misi tu da pn berjaya..haha..xde ar.semalam aku ade program kat skolah.bengkel baiki hp n komp kat skolah Chung Hwa.da namenye chung hwa of kos la budak2 nyer pn cine.ciput sgt students nyer melayu or india or sikh or ape2 jer bangse ag.

mulenyer aku xpegi pn.tp,tetibe jer 'bos' aku ade keje then aku yg gantikan die.huhu.si die pn g sane gk.ajar yg komp.kitorang sampai sane kul 930am.sharp.aku n geng2 hp g kat dewan.die n geng2 komp g kat blik kaunseling kelompok.

kul 10 lbh gk la bru start.yerla, sampai2 jer layar xde.krusi pn xsusun ag.meja nye xde.extension bru g amik.mic pn bru nk kasi.huhu.serba serbi xprepare ag.huhu.tp,xpe.sumenye jln ngan bek jer.kul 11 benti jap.bkfast.kul 1130am start blik.aku pindah ke program komp lak.slot aku.mcm bese,talk sal showme.promote sket2 jer.mulenye xpkai mic pun.terpakse la aku menjerit.giler ar perit tekak aku.bape kali ntah aku terbatuk jer.then, bru la cikgu kasi aku mic.huh.lega sket..abes penerangan,aku rht kejap.siap leh blaja base cine ag ngan dak2 ni.huhu.




then,g tgk dak hp lak.diorang da wat yg praktikal.mmg bersemangat jer budak2 ni.sonok tgk diorang.even aku terkejar2 g program komp then trkejar2 g program hp lak.(nek semput aku),tp sonok n epy tgk dak2 ni.dapat blaja menda bru.kul 145pm aku kasi talk kat dak2 hp lak.huh.mase ni mmg tekak aku da saket da.xckp byk.aku trus kasi dak2 ni isi borang.then, 2.10pm kitorang balik.

sampai opis baru la terasa penatnyer.prepare tuk besoknye plak.g skolah sultan mansor..tp aku xg sb badan aku saket2 n lenguh2.xg opis arini.duk umah jer.rehat2.huhu..orait.da penat da cite sal ni.cite sal len lak.but..next post k..;")

No comments:

Post a comment