Wednesday, 28 December 2011

Its about money

Post yang sebelum ni, its not about money kan.ok, kali ni aku nk post pasal duit.sume pasal duit.semalam, bf aku cakap, die da dapat gaji.horreyyy!! aku tumpang hepi k.die duk jauh dr fmily, byk kuar duit.sewa bilik ag, mkn minum ag n bla bla bla..

pg ni, punye la awl aku buke online banking aku.konon2 nk kompemkan jer, samada gaji aku da masuk ke belum.tp, DAMN! xmasuk ag.yg tinggal, aki gaji aku yg bulan lepas.aku bukan nye nk belanja pn duit tu, duit aku pun ade ag.tp, adil ke klu yg aku xmasuk ag?ok, smlm HR Exe (??) ade col.gtau gaji aku jln smpai 2/1/12 jer.nk bg gaji aku 2/1/12 ker?knp xmasukkan jer trus?same gk, aku ttp xmasuk opis gk.nk tgk ape?rugi ea, masukkan gaji aku awal?awl apenye, yg org lain da masuk.

hmm, xpe la.buat la ape yang patut.akak kan HR Exe(??).mesti tau pasal gaji2 ni kan.pasal staf.n sumela..aku ni xreti sangat bab HR nni.time blaja kat UiTM aritu, aku skor A jer.xde la sampai A+.n aku pun da lupe pasal HR ni.yer ar, aku amik sbg subjek jer.ok, buat la ape yg patut k.buat la ape yang terbaik tuk akak n company akak tu k..n..n..aku nk ucap time kaseh.sb tolong propose kt big bos, bg gaji kat aku spnjang aku MC ni.time kaseh byk2..

No comments:

Post a comment