Sunday, 25 December 2011

Tahniah Bobot & Kaka

aku tumpang hepy n bahagia sangat dengan pertunangan kamu berdua.yerla,korang da lame sangat da berkawan n berkapel-kapelan.hehe.korang start kapel mase sem 2 diploma kan.means korang mase tu masing2 19..aku igt ag.bukan maen ag ko kate benci kat kaka ek.last2 ko ngan die gak.ee,nyampah..haha..btw, aku hepy sangat2 korang da disatukan even baru bertunang.tp, aku tau, ko tu mmg xsabo da nk kawen kan.ek eleyyy..hahahahaha..nanti, klu nk kawen jgn lupe ajak aku.nk sangat tgk korang bersanding.yerla, tercapai gak hajat aku, nk tgk korang kawen.yer ar,korang kan kapel of the year time kat uitm aritu.hish, ngalahkan belangkas..ops,sori terngumpat laks.hihi

lame gk korang kapel kan.5years gak.mmg giler ar korang leh bertahan.hmm, sangat2 hepi utk korang berdua.(bape byk hepi la aku ni, aku xtau nape aku excited ngat bile dengo korang da btunang)ok, la..aku doakan yang terbaik utk korng berdua.cepat2 kawen.congratz.:D
Kaka & Bobot

No comments:

Post a comment